Sprog

  • Dansk
  • Deutsch
  • English
  • IR_kategoriside_01
  • IR_kategoriside_02
  • IR_kategoriside_03
  • IR_kategoriside_04
  • IR_kategoriside_05
  • IR_kategoriside_06

Din rideerfaring

Printervenlig version

På Rømø Islændercenter gør vi meget ud af sikkerheden for både rytter og hest. Alle rytternes vurderes individuelt og hesten tildeles ud fra den enkelte rytters evner. Alle får udleveret en ridehjelm og alt udstyret tjekkes løbende af vores rideguider.
Vi anbefaler at alle ryttere har gummistøvler eller lukkede sko på uden snørrebånd. Desuden anbefaler vi løstsiddende joggingbukser, undgå jeans.

Rideerfaring
For at sikre alle en god oplevelse har vi opdelt hold/ryttere i to kategorier:
 BLÅ  eller  RØD 

 BLÅ : For dem der aldrig har redet, og dem der har lidt erfaring i at ride. Turene foregår i skridt, trav og tölt, måske galop. Det er op til rideguiden at vurdere om alle er dygtige nok til at galopere - tempoet afstemmes efter den svageste rytter. Der er maksimum 10 -12 deltagere på de BLÅ ture, men i gennemsnit omkring 6 ryttere. Der hjælpes med opsadlingen.

 RØD : For dem der har en god portion erfaring i at ride, Det forventes at man kan ride i fri galop på stranden, ligesom man hel selv skal kunne sadle sin hest op. Der er maksimum 14 - 16 deltagere på de RØDE ture, men gennemsnittet er ca. 6 personer.

 

  

Reservation
Al booking foregår hos Hotel Kommandørgården på tlf: 74755122.
Har du booket et ophold med ridning får du udleveret en tidsplan for rideturene ved ankomsten.
Ridegæster ude fra får oplyst et mødetidspunkt ved bookingen.

I skolernes sommerferie er al ridning skrankesalg. Det vil sige, at ledige tider/mulige ture desværre ikke oplyses pr. tlf. Vi hjælper dig dog meget gerne videre i hotelreceptionen. Det er nemlig her, at du booker og betaler din ridetur samt får anden relevant info.

Før vi rider ud
Ved al ridning er der 45 min. strigling, opsadling og instruktioner inden rideturen og 15-30 min. strigling/hovrensning efter rideturen. Vi gør meget ud af, at alle instrueres i korrekt tøjleførring og brug af schenkler - ikke kun for rytterens skyld, men også for hestens skyld.

Vi forbeholder os ret til at ændre dagturene ved for få deltagere. Der er dog hele året rundt altid 2 timers daglig ridning. 

AL omgang med hestene foregår
på EGET ANSVAR