Sprog

  • Dansk
  • Deutsch
  • English
  • IR_kategoriside_01
  • IR_kategoriside_02
  • IR_kategoriside_03
  • IR_kategoriside_04
  • IR_kategoriside_05
  • IR_kategoriside_06

På Mandøgården

Printervenlig version

At ride til Mandø, på havets bund, er en helt speciel oplevelse som man sjældent vil glemme.
Den store sandbanke, Koresand, byder på en oplevelse for både hest og rytter. Stedet bliver også kaldt Danmarks ørken på grund af de store vidder og byder på et rigt dyreliv. Ofte kan man se sælerne ligge og slikke sol på sandbankerne.


Tag dine heste med til Mandø:
Lej vores lille ejendom på Mandø. På ejendommen er der plads til 24 personer og masser af frisk luft i naturskønne omgivelser. Kom enten med familien eller klubben. Mandø er en charmerende ø med en sød lille landsby med kirke, kro, naturcenter og mølle. Ridning på den store sandbanke “Koresand”. Ophold på Mandø kan også kombineres med dage på Rømø så man oplever to charmerende og forskellige øer i Vadehavet.


 
Mandøgården med selvforplejning    
Pris pr. person ved 6-12 pers.   Kr. 265,-/dag    
Pris pr. person ved 13-24 pers.   Kr. 215,-/dag    
Pris pr. hest pr. dag på mark   Kr. 85,-    

 
      

Rideweekend Mandø Fredag til søndag (MGW)
4 timer før lavvande afstemmes heste og ryttere på Rømø og vi kører til Vester Vedsted, hvorfra der rides til Mandø via Ebbevejen (3 timers tur).
Middag på Mandøgården. Overnatning i gruppeværelser (7 rum er til rådighed) med bad og 3 toiletter på gangen. Lørdag sadles op efter morgenmaden og der rides en 3,5 timers tur til det unikke Koresand, her er der stor chance for at se sæler. 3 retters menu på gården om aftenen, et bad i udendørs spa og hygge rundt omkring brændeovnen. Søndag morgen; morgenmad, opsadling og ridetur tilbage til fastlandet
(Vester Vedsted). Det er muligt at køre hjem direkte fra Vester Vedsted. Overnatning, fuldpension, drikkevarer (dog ikke alkohol) og ridning er inkl. 

Pr. pers. ved 5-6 pers. Kr. 3.495,-
Pr. pers. ved 7-12 pers. Kr. 2.995,-
Pr. pers. ved 13-24 pers. Kr. 2.695,-
 
 
   

Obs: Tillæg på alle rideophold i uge 27 - 33 kr. 125,- pr. pers. pr. dag.
Enkeltværelsestillæg kr. 150,- pr. døgn

Børnerabat: 6 - 12 år 20% rabat
Se i øvrigt vores ridebrochure for alle vore ridepakker m.m.
Kolliderer rideture med det sdj. inspirerede kaffebord og/eller vadehavsturen, er det desværre ikke muligt at indhente sidstnævnte.

Alle priser gælder i 2014.